logo

Prosíme o podporu v projekte 16.1.2020

Tak postavíme našim deťom to ihrisko?

Naše Centrum sa zapojilo do projektu nadácie Pontis (Tesco) " Vy rozhodujete, my pomáhame" a POSTÚPILI sme do finálneho kola, výsledkom ktorého je istá výhra. O jej výške rozhodujú ľudia nakupujúci v Tescu, a teda aj VY :)

Cieľom nášho projektu je vybudovanie bezbariérového ihriska pre naše deti v areáli CDR.

Touto cestou Vás chceme požiadať, aby ste Vy/my/rodina/známi šírili povedomie o tom, že od PONDELKA 20.01.2020 začína hlasovacia fáza projektu , v rámci ktorej verejnosť nakupujúca v Tescu na Košickej ulici dostane za každý nákup žetón, ktorý môže hodiť do truhlice toho projektu, ktorý chce podporiť. Farba našej truhlice je MODRÁ. Prosíme Vás o zapojenie sa, či už priamo nákupom v Tescu (ak máte možnosť nakupovať práve tam) alebo o zdieľanie tejto informácie s Vašimi blízkymi. Hlasovacia fáza trvá do 16.02.2020.

V pobočke Tesco-Vukov náš projekt priamo podporiť nemôžete, nakoľko práve tam prebieha hlasovanie za tri INÉ projekty, no môžete si žetón za nákup ponechať a dodatočne ho použiť na podporu NÁŠHO projektu v Tescu na Košickej ulici.

ĎAKUJEME Vám za pomoc a o výsledku Vás budeme informovať koncom marca 2020. 

Fotogaléria

Za účelom prispôsobenia obsahu a reklám, analýzy návštevnosti a poskytovania funkcií sociálnych médií využívame súbory cookies.