logo

Súčasnosť

Voľné pracovné miesto - Profesionálny náhradný rodič

Do nášho tímu CDR Prešov hľadáme profesionálneho náhradného rodiča, ktorý umožní ďalšiemu dieťaťu prežiť prijatie, pochopenie a lásku aj napriek tomu, že životné okolnosti ho zaviedli práve k nám. Práve vy budete môcť vyčariť dieťaťu úsmev na tvári a dopriať mu nové rozmery života aj napriek úskaliam, ktoré si táto práca so sebou prináša.

75. výročie vzniku - Centrum pre deti a rodiny Prešov

Ukážka nášho každodenného pracovného života a zároveň, keď sa práca v určitom momente zmení na poslanie. Taktiež aj poďakovanie pre všetkých, ktorí sú a boli akýmkoľvek spôsobom súčasťou nášho života v Centre pre deti a rodiny Prešov.

Súčasnosť

V súčasnosti, po všetkých transformačných procesoch, ktorými detské domovy prechádzali, sme zariadením na výkon rozhodnutí súdu o nariadení ústavnej starostlivosti pre deti od narodenia do dospelosti. Náš detský domov sa prioritne orientuje ako jediný v Prešovskom kraji na poskytovanie ošetrovateľskej starostlivosti deťom s ťažkým zdravotným postihnutím, kombináciou zmyslových, mentálnych a fyzických postihov.
Za účelom prispôsobenia obsahu a reklám, analýzy návštevnosti a poskytovania funkcií sociálnych médií využívame súbory cookies.