logo

Deň Centra pre deti a rodiny Prešov & Medzinárodný deň detí 2019 17.6.2019

Opäť sme si naplno užili spoločný čas a oslavovali sme vzácny deň veľkolepým štýlom!

Oslavy dňa Centra pre deti a rodiny v Prešove a rovnako Medzinárodného dňa detí nás neminuli ani tento rok.  O zábavu sme mali postarané vďaka vzájomnej spolupráci skvelých zamestnancov CDR a tiež vďaka dobrodružnému programu príslušníkov Colnej sekcie finančnej správy Slovenskej republiky a príslušníkov Hasičského a záchranného zboru v Prešove. Prispeli aj naši šikovníci, ktorí nám nádherne zaspievali a zatancovali. O najchutnejšie jedlo sa postarali naši osvedčení kuchári Mirka Knišová a Vladko Olejár, ktorým za naše plné brušká ĎAKUJEME!

Stále platí, že pre deti je meradlom našej lásky náš čas a naša pozornosť, a preto sme sa rozhodli stráviť tento deň s nimi - NAŠIMI deťmi. Bol to deň plný zábavy, detskej ale aj dospeláckej radosti a pozitívnej energie, zážitkov, ktorý sa navždy vryjú do našich srdiečok. Všetkým zúčastneným a tým, ktorí sa akýmkoľvek spôsobom pričinili pri organizácii tohto podujatia patrí veľké ĎAKUJEME!

Fotogaléria

Za účelom prispôsobenia obsahu a reklám, analýzy návštevnosti a poskytovania funkcií sociálnych médií využívame súbory cookies.