logo

Deň Detského domova 6.6.2017

Už druhýkrát sa zamestnanci spolu s deťmi zúčastnili na "Dni Detského domova". Stretnutie sa konalo v piatok 02. júna 2017 a bolo plné zaujímavých aktivít, stretnutí a zábavy.

Deň Detského domova

02. jún 2017 bol dňom plným energie, zábavy a zaujímavých atrakcií. Hneď zrána nás navštívili príslušníci Hasičského zboru v Prešove, ktorí umožnili deťom vyskúšať si hasenie vodou. Rovnako si mohli zblízka obzrieť menšie hasičské vozidlo, čo bolo pre deti veľkou atrakciou. Následne nám psovodi PZ predviedli ako poslúcha a reaguje na povely policajný pes. Naše deti navštívil klaun, maskoti Olaf a Mimoň. Deti mali pripravené kreatívne stoly, pri ktorých im pomáhala mládež z Detskej organizácie Fénix z Humenného. Predpoludním si deti spolu s vychovávateľmi zasúťažili a sily doplnili výborným gulášom, ktorý pripravila naša zohraná "profesionálna kuchárska" dvojica. Poobede pobavil deti hudobným vystúpením Braňo Mojsej. Ako to v tento úžasný deň vyzeralo si môžete pozrieť nižšie vo fotogalérii :-)

Fotogaléria

Za účelom prispôsobenia obsahu a reklám, analýzy návštevnosti a poskytovania funkcií sociálnych médií využívame súbory cookies.